HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Wat je niveau ook is en welke clinic we ook aanbieden, vanuit de basis bieden we altijd voldoende ruimte om er voor te zorgen dat we je persoonlijke doelstellingen behalen.

CLINICS & ARRANGEMENTEN

Het aanbod in het eigen bikepark Wilsum

Level 1: Opstapclinic

Beginner/ lichtgevorderd

De opstapclinics bevat de volgende onderwerpen: fietsinrichting & fietsinstellingen, houding, schakelen, remtechnieken, bochten, basistechniek klimmen & dalen en balans & obstakels.

MEER INFORMATIE

Level 2: Basisclinic (licht) gevorderd

(licht)Gevorderd: Fundamentals

De basisclinic bevat de fundamentals van het mountainbiken: positie & balans, range of motion, remmen zonder slippen in verschillend terrein, consistente kijktechniek, veranderen van richting: leunen, roteren en duwen, klimmen/dalen in technische singletracks, vlakke- en kombochten, lijnkeuze, voor- en achterwiellift, pedalkick.

MEER INFORMATIE

Level 3: Masterclass Trail

Gevorderd

De Masterclass: TRAIL bevat als vervolg op de basisclinic de volgende onderwerpen: switchbacks, trappen, klimmen en dalen op gevorderd terrein, steile stukken, wortels, ‘pre-load’, drop-offs, rockgarden, manual en de bunnyhop.

MEER INFORMATIE

CLINICS & ARRANGEMENTEN

Het aanbod in het Duitse Teutoburgerwald

Level 3: Skillstocht Tecklenburg

Gevorderd

De skillstocht brengt ons in ±35km ±1000 hoogtemeters door de fantastische natuur en dito trails rondom Tecklenburg. De tocht bevat technische klimmen en uitdagende downhill passages, met af en toe een onderbreking voor technische uitleg. Halverwege een stop voor lunch. Voor deze clinic is de basisclinic verplicht.

MEER INFORMATIE

Level 4: Downhill in Bad Iburg

Gevorderd: focus op dalen

De downhill/enduro clinic in Bad Iburg focust zich op de specifieke skills van het naar beneden rijden. Dat maakt voor deze clinic een trailbike en bescherming een vereiste. Lijnkeuze door consistente kijktechniek, houding & balans en ‘pressure control”. Weinig kilometers, wel heel veel praktijk. Ook voor deze dag is het volgen van de basisclinic verplicht.

MEER INFORMATIE

HULP NODIG BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE CLINIC?

han@allridemountainbike.com // +31 6 21 13 58 24